• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Hulp nodig?
+49 89 220 61 480
Openingsuren

Autoverhuur Cagliari Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Cagliari Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Cagliari Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen Cagliari Airport

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod op Cagliari Airport

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Aanbod verhuurders op Cagliari Airport

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven op Cagliari Airport. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Moventur

  7.7 (26)
  vanaf € 40 / dag
 • LocautoRent

  8.3 (1583)
  vanaf € 46 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.2 (14)
  vanaf € 47 / dag
 • Alamo

  8.2 (7915)
  vanaf € 62 / dag
 • Sixt

  8 (2937)
  vanaf € 52 / dag
 • Sicily by Car

  8 (3035)
  vanaf € 42 / dag
 • Drivalia

  8 (225)
  vanaf € 37 / dag
 • Viaggiare Rent

  7.3 (6)
  vanaf € 40 / dag
 • Centauro

  7.6 (4518)
  vanaf € 42 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2995)
  vanaf € 47 / dag
 • Ecovia Rent

  7.6 (291)
  vanaf € 41 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3862)
  vanaf € 31 / dag
 • Budget

  7.3 (9008)
  vanaf € 42 / dag
 • Europcar

  7.3 (7334)
  vanaf € 60 / dag
 • Avis

  7.3 (5354)
  vanaf € 41 / dag
 • Target Rent

  7.2 (30)
  vanaf € 38 / dag
 • Enterprise

  7.2 (1709)
  vanaf € 64 / dag
 • Hertz

  7.1 (6171)
  vanaf € 43 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Maggiore

  7 (1583)
  vanaf € 51 / dag
 • JoyRent

  7 (39)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  6.9 (4896)
  vanaf € 32 / dag
 • Green Motion

  7 (1711)
  vanaf € 44 / dag
 • Leasys

  6.9 (902)
  vanaf € 37 / dag
 • B-Rent

  6.6 (217)
  vanaf € 40 / dag
 • Noleggiare

  6.6 (343)
  vanaf € 42 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Geen tarieven beschikbaar
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Goldcar

  6.2 (5111)
  vanaf € 41 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Geen tarieven beschikbaar
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3223 beoordelingen

Cagliari Airport gemiddelde dagprijs per maand

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming (Cagliari Airport) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is januari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Cagliari Airport - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Cagliari Airport) is februari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur locatie Cagliari Airport

Overige verhuurlocaties in Cagliari

Naast de verhuurders van Cagliari Airport vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Cagliari:

Locatie informatie voor Cagliari Airport

Gagliari Airport in het kort

Gagliari Elmas Airport ligt zes kilometer van het centrum van Cagliari. Het is het belangrijkste vliegveld van het Italiaanse eiland Sardinië en verwerkt jaarlijks 2,5 miljoen bezoekers. In de volksmond wordt het vliegveld ook wel Maria Memeli genoemd. Het moderne terminalgebouw heeft drie verdiepingen.

Er is geen directe treinverbinding vanaf Cagliari met de luchthaven. Er is wel een goede busverbinding met het trein- en busstation van Cagliari. Verder is het vliegveld goed te bereiken met de auto. Op een paar kilometer van Cagliairi Airport zijn er mogelijkheden om te overnachten.

Er zijn een aantal winkels, restaurants en er is een (snack)bar te vinden op het vliegveld. Er is een business centrum met uitgebreide faciliteiten op de tweede verdieping met zes kantoren en een vergaderzaal. Ook de viplounges zijn voorzien van alle luxe en moderne gemakken, zoals Wi-Fi verbinding. Er is een bank, wisselkantoor, eerstehulppost, postkantoor en een geldautomaat op Cagliairi Airport.

In de luchtvaartindustrie wordt Cagliairi Airport aangeduid met de afkortingen CAG (IATA airport code) en LIEE (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Cagliari Airport.

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  110 km/h
 • Taal
  Italiaans
 • Populaire autoklasse
  Mini

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Moventur
 • LocautoRent
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Sixt
 • Sicily by Car
 • Drivalia
 • Viaggiare Rent
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Ecovia Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Target Rent
 • Enterprise
 • Hertz
 • Optimo Rent
 • Maggiore
 • JoyRent
 • Thrifty
 • Green Motion
 • Leasys
 • B-Rent
 • Noleggiare
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • National Car Rental