Autoverhuur Foggia

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Foggia voor u.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Foggia

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Foggia
EasyTerra Autohuur Foggia is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Informatie locatie voor Foggia

Introductie

Ondanks de aardbevingen die Foggia in het verleden troffen en de zware bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er in deze Italiaanse stad historische bouwwerken te bewonderen. Verder is Foggia een artistiek centrum, wat te zien is in de musea en galeries van de stad.

Bevolking

De stad heeft ongeveer 150.000 inwoners.

Ligging

Foggia ligt in het zuidoosten van Italië, niet ver van de Adriatische kust. De stad wordt omgeven door de vlakten van Apulië (Puglia in Italiaans), een zeer vruchtbaar landbouwgebied.

Economie

De handel in landbouwproducten uit de omgeving (de Tavoliere, ook wel ‘de graanschuur van Italië’) vormt een van de belangrijkste bronnen van inkomsten. Die vlakte rond de stad produceert vooral granen, olijven en druiven. Ook worden er zuivelproducten gemaakt, zoals de Buffalo Mozzerella. De industrie houdt zich vooral bezig met de verwerking van die voedselproducten.

Vliegvelden

Het vliegveld van de stad, Foggia Gino Lisa Airport, ligt slechts 3 kilometer ten zuiden van het stadscentrum. Er zijn alleen vluchten van en naar binnenlandse bestemmingen. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is de luchthaven van Bari, 125 kilometer ten zuidoosten van Foggia en met een huurauto bereikbaar via de A-14 (een tolweg).

Openbaar Vervoer

Er is goed openbaar vervoer in Foggia. De bussen rijden niet alleen naar bestemmingen in de stad, maar ook naar dorpen in de omgeving zoals Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova en Villanova.

Verkeer- en Parkeersituatie

Foggia is, vergeleken met andere Italiaanse steden, geen bijzonder drukke stad, maar toch kan het moeilijk zijn in het centrum een vrije parkeerplaats te vinden voor uw huurauto. Gelukkig zijn er diverse bewaakte parkeerterreinen en -garages waar u uw auto kunt stallen. Dat is ook veiliger dan uw huurauto onbeheerd op straat achter te laten.

Hotels

Er is een redelijk aanbod van accommodaties in Foggia. Verwacht hier geen luxe hotels, de meeste overnachtingsmogelijkheden vallen in de categorie middenklasse, met ook enkele eenvoudige pensions en bed & breakfasts. In de omgeving van Foggia zijn er mogelijkheden om een boerderij te huren (agriturismo).

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Foggia raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Foggia

EasyTerra Autohuur Foggia vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Treinstations

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Foggia, klik dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.