Autoverhuur Jersey Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Jersey Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Jersey Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Kanaaleilanden
  4. Autohuur Jersey
  5. Jersey Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Jersey Airport

Jersey Airport in het kort

Jersey Airport is een vrij kleine, maar zeer moderne luchthaven op het Kanaaleiland Jersey dat bij het Verenigd Koninkrijk hoort. Er zijn twee terminals, de oude terminal is voor aankomende vluchten, de nieuwere terminal verwerkt vertrekkende vluchten.

De luchthaven ligt 7 kilometer ten noordwesten van St Helier, de hoofdstad van Jersey. Er rijden geen treinen op Jersey, maar een lijnbus onderhoudt de verbinding tussen het vliegveld en de hoofdstad. De luchthaven is ook uitstekend bereikbaar per auto.

De luchthaven heeft een beperkt, maar kwalitatief goed aanbod van eet- en drinkgelegenheden. Ook zijn er enkele winkels, waaronder een grote duty free shop en een WH Smith boekenwinkel. Er zijn twee VIP lounges. Uitgebreide zakelijke faciliteiten, waaronder vergaderruimtes en conferentiezalen, bieden de grotere hotels in de hoofdstad. Het vliegveld beschikt over openbare computers met internetaansluiting en het draadloze internet is de eerste dertig minuten gratis. Overige faciliteiten op Jersey Airport zijn banken, geldwisselkantoren en geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Jersey Airport aangeduid met de afkortingen JER (IATA airport code) en EGJJ (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Jersey Airport.