• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Caen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Caen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Caen

EasyTerra Autohuur Caen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in Caen

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Caen

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Caen

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Caen. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  8.7 (6025)
  vanaf € 45 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1948)
  vanaf € 31 / dag
 • Sixt

  8.4 (3374)
  vanaf € 37 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4394)
  vanaf € 33 / dag
 • Hertz

  8.3 (6938)
  vanaf € 32 / dag
 • Thrifty

  8.1 (5535)
  vanaf € 26 / dag
 • Europcar

  8.1 (8200)
  vanaf € 43 / dag
 • Alamo

  8 (8729)
  vanaf € 62 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (3407)
  vanaf € 32 / dag
 • Budget

  8.1 (9700)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  7.9 (406)
  Geen tarieven beschikbaar
 • ADA

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  6.9 (305)
  vanaf € 47 / dag
 • AbsoluteCar

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Rent a car

  8.4 (32)
  Geen tarieven beschikbaar
 • AVIS Car-Away

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3601 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Caen?

Caen - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming (Caen) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is december de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is december de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is september de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Caen) is december de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Caen) is september de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Caen) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Caen) is december de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Caen) is december de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juni is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Caen) is maart de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Caen - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Caen) is december de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Caen

Als u op zoek bent naar een huurauto in Frankrijk, maar in een andere stad dan Caen, klik dan door naar de Autoverhuur Frankrijk pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Frankrijk u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Caen

EasyTerra Autohuur Caen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

44 Place De La Gare

Informatie locatie voor Caen

Introductie

Hoewel Caen bij de geallieerde invasie tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar werd beschadigd, is de stad vooral bekend om de historische bouwwerken die er nog wel staan. Deze gebouwen stammen uit de tijd van Willem de Veroveraar die in de elfde eeuw Engeland veroverde. Zijn kasteel, Château de Caen, is een van de grootste forten van West-Europa. Ook de Eglise St.-Etienne en de Eglise de la Ste.-Trinité werden onder de heerschappij van Willem de Veroveraar gebouwd.

Bevolking

In de stad zelf wonen 115.000 mensen, maar het hele stedelijke gebied van Caen en omgeving heeft een bevolking van ruim 400.000.

Ligging

Caen ligt in Normandië, in het noordwesten van Frankrijk, op 10 kilometer van Het Kanaal. De stad is daarmee verbonden via het Canal de Caen à la Mer. Caen ligt in een waterrijk gebied: door de stad stroomt de rivier de Orne en er zijn vele beekjes en kanaaltjes die samen les Odons worden genoemd en deels ondergronds lopen.

Economie

Caen was in de vorige eeuw een industrieel centrum, maar de industrie is vrijwel verdwenen. Wel is Caen nog de thuisbasis van Moulinex, een fabrikant van huishoudelijke apparatuur, die op het hoogtepunt (in de jaren zeventig) werk bood aan bijna 4000 mensen. De fabriek ging in 2001 failliet en werd overgenomen door Groupe SEB. Tegenwoordig richt Caen zich op hightech, call centers, en toerisme (vooral nautisch toerisme). De haven van Caen-Ouistreham speelt een belangrijke rol in het goederenvervoer over Het Kanaal.

Vliegvelden

De luchthaven Aéroport Caen-Carpiquet ligt 7 kilometer ten oosten van het stadscentrum. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar: vanuit het centrum volgt u de Rue de Bayeux die overgaat in de D9 en uitkomt bij de luchthaven. Ook de ringweg rond Caen (N814) loopt vlak langs het vliegveld. De afslag naar de luchthaven staat goed op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Caen heeft efficiënt openbaar vervoer in de vorm van stadsbussen en zogeheten bandentrams. Die laatste zijn een soort kruising tussen een tram en een bus: de dubbelgelede bussen rijden op banden, maar worden bestuurd door een rail in het midden van de baan. Op diverse plaatsen in Caen staan fietsen (V’eol) die u voor het eerste halfuur gratis kunt gebruiken. Verder rijden er bussen naar bestemmingen in de omgeving van Caen, de zogeheten Bus Verts du Calvados.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het tramsysteem (zie bij openbaar vervoer) heeft de situatie voor het autoverkeer eerder verslechterd dan verbeterd. Er zijn vaak verkeersopstoppingen in het centrum van de stad. Het vinden van een vrije parkeerplaats op straat kan moeilijk zijn, zeker in het centrum. Gelukkig zijn er diverse parkeergarages waar u uw huurauto kunt stallen. Ten noorden van de ringweg ligt het P+R terrein Côte de Nacre.

Hotels

Er is een goed aanbod van accommodaties in het centrum van Caen. Daar vindt u vooral middenklasse en luxe hotels. Goedkopere onderkomens vindt u in de buurt van het treinstation en ten noordwesten van de stad, buiten de ringweg (rond het Parc Floral).

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Caen raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  90 km/h
 • Taal
  Frans
 • Populaire autoklasse
  Mini

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Enterprise
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • National Car Rental
 • ADA
 • Flizzr
 • AbsoluteCar
 • Rent a car
 • AVIS Car-Away
 1. Home
 2. Autohuur Frankrijk
 3. Autohuur Caen