• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Stuttgart

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Stuttgart voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Stuttgart

EasyTerra Autohuur Stuttgart is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Stuttgart

Autohuur aanbiedingen in Stuttgart

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Stuttgart

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Stuttgart

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Stuttgart. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4522)
  vanaf € 23 / dag
 • Avis

  8.7 (6191)
  vanaf € 33 / dag
 • National Car Rental

  8.7 (414)
  vanaf € 31 / dag
 • Flizzr

  8.1 (320)
  vanaf € 29 / dag
 • Buchbinder

  8 (558)
  vanaf € 25 / dag
 • Budget

  8 (9906)
  vanaf € 31 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.8 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  7.8 (8417)
  vanaf € 22 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3618)
  vanaf € 19 / dag
 • Sixt

  7.2 (3514)
  vanaf € 29 / dag
 • Enterprise

  7.1 (2032)
  vanaf € 27 / dag
 • Alamo

  7 (9004)
  vanaf € 24 / dag
 • InterRent

  6.5 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  6.1 (7097)
  vanaf € 24 / dag
 • Thrifty

  5.6 (5685)
  vanaf € 22 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Green Motion

  7.4 (2017)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Edel & Stark

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • STARCAR

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Stuttgart?

Stuttgart - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Stuttgart) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is januari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is maart de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Stuttgart - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Stuttgart) is mei de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Stuttgart

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Stuttgart, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Stuttgart

EasyTerra Autohuur Stuttgart vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Pragstraße 120

Informatie locatie voor Stuttgart

Introductie

Stuttgart is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg en heeft enkele leuke attracties, zoals kastelen (Altes Schloss, Neues Schloss en Schloss Hohenheim) en musea. Dankzij de aanwezigheid van een universiteit heeft de stad ook een levendig uitgaansgebied. Op de terrassen van sommige cafés heeft u een mooi uitzicht over Stuttgart.

Bevolking

Tussen 1960 en 2000 nam het aantal inwoners van Stuttgart gestaag af. Sindsdien stijgt het aantal inwoners weer, onder meer doordat jongeren uit het voormalige Oost-Duitsland naar de stad trokken. Stuttgart heeft nu bijna 600.000 inwoners.

Ligging

Stuttgart ligt in het zuiden van Duitsland, net ten noorden van het Zwarte Woud en het hoogvlaktegebergte Schwäbische Alb. De stad is gebouwd op heuvels; u zult in Stuttgart dan ook veel trappen aantreffen om de hoogteverschillen te overbruggen. In de omgeving worden druiven verbouwd voor wijnproductie.

Economie

De stad staat bekend om de hoogwaardige industrie, met daaraan gekoppeld onderzoek & ontwikkeling. Het bekendste voorbeeld daarvan is Mercedes-Benz. Een van de populairste attracties in Stuttgart is het Mercedes-Benz museum. Ook Porsche en Bosch hebben hun hoofdkwartier hier en verder zijn er belangrijke vestigingen van Hewlett-Packard en IBM.

De wijnbouw rond de stad is al eeuwen oud. Tot ver in de 19e eeuw was wijnbouw de belangrijkste bron van inkomsten. Nog steeds speelt wijn een prominente rol, wat onder meer tot uiting komt in het jaarlijkse wijnfestival Weindorf.

Vliegvelden

Zo’n dertien kilometer ten zuiden van de stad ligt het internationale vliegveld Flughafen Stuttgart, vlak langs de snelweg A8.

Openbaar Vervoer

Het hart van het openbaar vervoer in Stuttgart wordt gevormd door de stadstreinen (S-Bahn) en metrolijnen (U-Bahn). De S-Bahn is vooral handig om de buitenwijken te bereiken, de U-Bahn is een uitstekend vervoermiddel tussen de bezienswaardigheden in het centrum van de stad.
Verder is er een uitgebreid netwerk van buslijnen.

Er zijn twee bijzondere middelen van vervoer in Stuttgart, de tandradtrein tussen de Marienplatz en Degerloch, en de kabeltrein tussen de Südheimerplatz en het Waldfriedhof.

Verkeer- en Parkeersituatie

Stuttgart ligt langs de snelweg A8 (München-Karlsruhe) en de A81 (Heilbronn-Singen) en is daardoor uitstekend bereikbaar. Vermijd echter de spitsuren als deze wegen worden verstopt door files. Buiten de ochtend- en avondspits is autorijden in Stuttgart geen probleem.

Net als in veel andere Duitse steden is het centrum van Stuttgart een milieuzone, de zogeheten ‘Umweltzone’, waar u alleen mag autorijden met een speciale sticker achter de voorruit.

Hotels

Stuttgart heeft een goed aanbod van hotels in alle prijsklassen. Wel kampt de stad met woningnood, waardoor studenten en anderen die voor langere tijd in de stad verblijven vaak kiezen voor een kamer in een eenvoudig hotel. In die prijsklasse kan het moeilijk zijn een geschikte kamer te vinden. Het is aan te raden uw hotel ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Stuttgart raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Buchbinder
 • Budget
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Enterprise
 • Alamo
 • InterRent
 • Hertz
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • McRent
 • STARCAR
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Stuttgart