• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Karlsruhe

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Karlsruhe voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Karlsruhe

EasyTerra Autohuur Karlsruhe is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in Karlsruhe

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Karlsruhe

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Karlsruhe

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Karlsruhe. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  9.3 (5940)
  vanaf € 40 / dag
 • Dollar Rent a Car

  9.2 (4314)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.9 (1921)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  8.7 (8061)
  vanaf € 33 / dag
 • Buchbinder

  8.5 (534)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Budget

  8.2 (9604)
  vanaf € 36 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3331)
  vanaf € 24 / dag
 • Hertz

  8.1 (6852)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.4 (3316)
  vanaf € 31 / dag
 • Global Rent a Car

  7.5 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  5.8 (5438)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  7.3 (305)
  vanaf € 31 / dag
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • STARCAR

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3568 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Karlsruhe?

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is december de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Karlsruhe) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is december de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is december de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is januari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is december de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is september de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is januari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is januari de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is februari de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Karlsruhe - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Karlsruhe) is september de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Karlsruhe

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Karlsruhe, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Karlsruhe

EasyTerra Autohuur Karlsruhe vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Am Mühlburger bhf 10
Bannwaldallee 46
Battstraße 2A
Fiduciastraße 2
Haid-und-Neu-Straße 40
Kaiserallee 11
Karlsruher Str. 6
Ludwig-Erhard-Allee 6
Neureuter Str. 5-7
Ottostraße 18
Printzstraße 4
Rheinstraße 116
Schöllbronner Str. 9-11
Siemensallee 84

Informatie locatie voor Karlsruhe

Introductie

Karlsruhe is een vrij jonge stad, gesticht in 1715 door graaf Karl Wilhelm von Baden. De stad heeft een duidelijk stratenplan dat bestaat uit een centrale cirkel en straten die vanuit dat centrum naar alle richtingen lopen, als de spaken in een wiel. Dit stratenplan zou als voorbeeld hebben gediend voor de Amerikaanse hoofdstad Washington DC.

Bevolking

De stad heeft bijna 300.000 inwoners.

Ligging

Karlsruhe ligt in het zuidwesten van Duitsland, aan de oostelijke oever van de Rijn, vlak bij het punt waar deze rivier de grens met Frankrijk vormt. De stad ligt precies op de 49e breedtegraad en dat is visueel aangegeven met een witte lijn in het Stadspark. De Rijnvallei hier is een van de zonnigste plaatsen in Duitsland: Karlsruhe ligt beschut tussen het Zwarte Woud ten oosten van de stad en de Vogezen ten westen ervan.

Economie

Karlsruhe wordt wel de justitiehoofdstad van Duitsland genoemd. Twee van de hoogste Duitse rechtscolleges zijn er gevestigd: het Bundesverfassungsgericht en het Bundesgerichtshof. Naast overheidsdiensten speelt hoger onderwijs een belangrijke rol in de lokale economie: de stad heeft een Technische Universiteit en andere instellingen voor hoger onderwijs. Verder staat de grootste olieraffinaderij van Duitsland in Karlsruhe.

Vliegvelden

Baden Airpark is het vliegveld van de stad (officieel Flughafen Karlsruhe/Baden-Baden) en ligt zo’n 45 kilometer ten zuidwesten van Karlsruhe. Deze luchthaven is gemakkelijk per huurauto bereikbaar via de Autobahn A5 (Karlsruhe-Basel), afslag Baden-Baden. De route naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Karlsruhe heeft uitmuntend openbaar vervoer, dat voornamelijk bestaat uit trams en regionale treinen. Zo kunt u met het openbaar vervoer van de stad niet alleen vrijwel alle plaatsen in Karlsruhe zelf bereiken, maar ook verder weg gelegen bestemmingen als Öhringen (110 kilometer van het stadscentrum!).

Verkeer- en Parkeersituatie

In het centrum van de stad moet u betalen voor parkeren op straat. Beter is het uw huurauto te stallen in een van de parkeergarages in en om het centrum. Een elektronisch systeem leidt u naar de dichtstbijzijnde parkeergarage met vrije plaatsen. Aan de rand van de stad zijn P+R terreinen waar u uw huurauto gratis kunt stallen om met het openbaar vervoer verder te reizen.

Hotels

Karslruhe is geen topbestemming voor toeristen. Wel trekt de stad conferentiegangers. Er is een redelijk aanbod van accommodaties en het is in de regel niet nodig uw hotelkamer ver van tevoren te reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Karlsruhe raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Compact

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Buchbinder
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Global Rent a Car
 • Thrifty
 • Flizzr
 • McRent
 • STARCAR
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Karlsruhe