• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Dortmund

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Dortmund voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Dortmund

EasyTerra Autohuur Dortmund is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Dortmund

Autohuur aanbiedingen in Dortmund

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Dortmund

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Dortmund

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Dortmund. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4506)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Avis

  8.6 (6165)
  vanaf € 37 / dag
 • Budget

  8.2 (9871)
  vanaf € 33 / dag
 • Europcar

  8.2 (8389)
  vanaf € 30 / dag
 • Flizzr

  8.1 (313)
  vanaf € 33 / dag
 • Buchbinder

  8 (557)
  vanaf € 24 / dag
 • Enterprise

  7.8 (2022)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3603)
  vanaf € 22 / dag
 • Sixt

  7.7 (3498)
  vanaf € 35 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  5.8 (7071)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  5.3 (5673)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Geen tarieven beschikbaar
 • McRent

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3752 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Dortmund?

Dortmund - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is januari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is januari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Dortmund) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is mei de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is mei de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is mei de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is juli de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is augustus de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Dortmund - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Dortmund) is april de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Dortmund

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Dortmund, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Dortmund

EasyTerra Autohuur Dortmund vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Evinger Straße 35
Königswall 15
Martener Hellweg 37

Informatie locatie voor Dortmund

Introductie

Dortmund ligt in het hart van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, in het Roergebied. Het centrum werd tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd. Hoewel er wel enkele gebouwen zijn gerestaureerd, overheerst het beeld van een moderne binnenstad. Dortmund is vooral bekend als winkelstad, met grote warenhuizen en kleine, gespecialiseerde winkels. Verder is het een groene stad: bijna de helft van het stadsgebied wordt ingenomen door parken, waterpartijen en bossen.

Bevolking

Dortmund heeft zo’n 600.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van het Roergebied.

Ligging

De stad ligt in het westen van Duitsland, ten noorden van de rivier de Roer. De bovenloop van de Emscher loopt van oost naar west door de stad. De stad is met de Noordzee verbonden via het Dortmund-Eemskanaal. De binnenhaven van Dortmund heeft sterk aan belang ingeboet en een deel van de haven wordt nu gebruikt voor pleziervaart.

Economie

Dortmund was vroeger vooral bekend als industriestad (kolen en staal), maar heeft zich al sinds midden jaren tachtig op andere sectoren gericht. Tegenwoordig is de stad een centrum van dienstverlening en technologie. Omdat de stad een knooppunt is van spoorwegen en snelwegen speelt ook transport en logistiek een belangrijke rol in de lokale economie.
Toch heeft Dortmund te kampen met een van de hoogste werkloosheidscijfers van Duitsland: veel mensen die werk hadden in de ‘oude’ industrie kunnen niet terecht in de ‘nieuwe economie’ van Dortmund.

Vliegvelden

Dortmund Airport ligt net ten oosten van de stad en is per huurauto gemakkelijk bereikbaar via de Ruhrschnellweg (A44), of via de Dortmunder Ring. De route naar de luchthaven staat op borden duidelijk aangegeven. Dortmund Airport wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappijen.

Openbaar Vervoer

De stad heeft een uitstekend openbaar vervoersysteem, dat onderdeel is van het Verkehrsverbund Rhein-Ruhr. Via dit geïntegreerde systeem van treinen, metro’s en bussen kunt u niet alleen gemakkelijk de diverse wijken van Dortmund bereiken, maar ook andere plaatsen in het Roergebied.
Verder is er de hangende monorail (H-Bahn) die de twee universiteiten in de stad verbindt met Eichlinghofen en het Technologiepark.

Verkeer- en Parkeersituatie

Dortmund is na de Tweede Wereldoorlog herbouwd met brede straten, waardoor iedere wijk van de stad gemakkelijk per huurauto bereikbaar is. Wel is er een groot gebrek aan parkeerplaatsen in het centrum van de stad. Weliswaar hebben de grote warenhuizen ook grote parkeergarages, maar de vraag is groter dan het aanbod. U kunt uw huurauto dus het beste parkeren aan de rand van het centrum en met het openbaar vervoer verder gaan.
Om andere plaatsen te bereiken is Dortmund ideaal gelegen: er lopen niet minder dan zes snelwegen naar de stad (A1, A2, A40, A42, A44 en A45).

Hotels

De stad heeft een goed aanbod van hotels, de meeste in de middenklasse. Er worden vaak congressen gehouden in Dortmund en dan is het aan te raden uw accommodatie ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Dortmund raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Flizzr
 • Buchbinder
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Your Rent
 • McRent
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Dortmund