• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Paphos

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Paphos voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Paphos

EasyTerra Autohuur Paphos is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Paphos

Autohuur aanbiedingen in Paphos

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Paphos

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV

Autoverhuurbedrijven in Paphos

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Paphos. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Europcar

  9.3 (8061)
  vanaf € 19 / dag
 • Sixt

  8.8 (3316)
  vanaf € 20 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1921)
  vanaf € 19 / dag
 • Alamo

  8.5 (8619)
  vanaf € 17 / dag
 • Budget

  8.4 (9604)
  vanaf € 22 / dag
 • Thrifty

  8.2 (5438)
  vanaf € 23 / dag
 • Avis

  8.1 (5940)
  vanaf € 28 / dag
 • Hertz

  8.1 (6852)
  vanaf € 24 / dag
 • Green Motion

  8.1 (1887)
  vanaf € 20 / dag
 • Get Your Car

  7.9 (222)
  vanaf € 17 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3331)
  vanaf € 22 / dag
 • Autounion Car Rental

  7.5 (126)
  vanaf € 20 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3811)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Cyprus Airport Car

  7.4 (144)
  vanaf € 19 / dag
 • Global Rent a Car

  7.2 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Payless Car Rental

  7 (488)
  vanaf € 19 / dag
 • Flizzr

  6.2 (305)
  vanaf € 20 / dag
 • NÜ Car Rentals

  7.6 (20)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.1 (402)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  7 (471)
  Geen tarieven beschikbaar
 • My Car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 21 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.4 (542)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Abbycar

  7.9 (696)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Goldcar

  6.8 (5469)
  vanaf € 23 / dag

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.4/10 uit 3568 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Paphos?

Paphos - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming (Paphos) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is januari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is december de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Paphos) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Paphos) is maart de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Paphos) is maart de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Paphos) is april de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Paphos) is november de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. September is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Paphos - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Paphos) is februari de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Paphos

Als u op zoek bent naar een huurauto in Cyprus, maar in een andere stad dan Paphos, klik dan door naar de Autoverhuur Cyprus pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Cyprus u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Paphos

EasyTerra Autohuur Paphos vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

43 Morphou Street
58 Tombs Of The King Avenue

Informatie locatie voor Paphos

Introductie

Paphos is bekend als de geboorteplaats van de Griekse godin Afrodite. Het moderne Paphos bestaat uit twee delen: het hogere deel op de heuvel dat het commerciële hart is en de benedenstad met de belangrijkste archeologische attracties, waar ook de meeste hotels en restaurants zijn. De strook langs de kust heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt: dit is waar de meeste cafés, restaurants en hotels zijn geconcentreerd. De boulevard is vooral ’s avonds druk.

Bevolking

Paphos heeft ruim 50.000 inwoners. Het heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als toeristisch centrum en in de zomermaanden lopen er dus beduidend meer mensen rond in de stad dan het officiële inwoneraantal.

Ligging

Paphos ligt aan de kust in het zuidwesten van Cyprus, een eiland in het oostelijk deel van de Middellandse Zee. Ten noorden van de stad liggen de uitlopers van het Troodosgebergte, waar u prachtige natuurwandelingen kunt maken. Paphos ligt bijna 70 kilometer ten westen van Limassol.

Economie

Vroeger was visserij de belangrijkste bron van inkomsten voor de inwoners van Paphos. Nog steeds leven veel mensen van de visserij, maar toerisme is de pijler van de lokale economie. Dat is geen wonder want de stad barst van de historische bezienswaardigheden en ligt in een prachtige omgeving waar u niet alleen kunt genieten van witte stranden, maar ook van de flora en fauna in het Troodosgebergte.

Vliegvelden

Tien kilometer ten zuidoosten van de stad ligt Paphos International Airport. Binnenkort wordt een nieuwe vierbaansweg geopend die de luchthaven met Paphos zal verbinden. Dan kunt u in zeer korte tijd met uw huurauto van en naar het vliegveld rijden. De aanleg van de nieuwe weg is hoognodig omdat de huidige verbindingen (hoofdweg B6 en secundaire weg E603) vaak zeer druk zijn.

Openbaar Vervoer

Er is alleen openbaar busvervoer in Paphos. U moet wel enig geduld betrachten als u er gebruik van wilt maken, want de bussen rijden niet altijd volgens het aangegeven tijdschema. Er zijn zowel stadsbussen als regionale bussen naar dorpen in de omgeving.

Verkeer- en Parkeersituatie

Als u interessante plaatsen buiten Paphos wilt bezoeken is een huurauto onmisbaar. Rondrijden op Cyprus is gemakkelijk, alleen in het centrum van Paphos kan het erg druk zijn. De nauwe straatjes daar zijn niet berekend op de toegenomen verkeersdrukte.
Paphos is via de snelweg A6 verbonden met Limassol en er wordt gewerkt aan een snelwegverbinding (de A7) met Polis.

Hotels

Zoals hierboven al aangegeven: Paphos heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste toeristenbestemmingen op Cyprus. Er is dan ook geen gebrek aan accommodaties: van luxe strandhotels en -resorts tot vakantiebungalows en eenvoudige pensions. Wij raden u wel aan uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken, zeker tijdens het hoogseizoen (de zomermaanden).

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Paphos raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Links
 • Max snelheid in de stad
  65 km/h
 • Taal
  Turks, Armeens, Grieks
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Europcar
 • Sixt
 • Enterprise
 • Alamo
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Hertz
 • Green Motion
 • Get Your Car
 • Keddy By Europcar
 • Autounion Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Cyprus Airport Car
 • Global Rent a Car
 • Payless Car Rental
 • Flizzr
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • My Car
 • Carwiz rent a car
 • Abbycar
 • Goldcar
 1. Home
 2. Autohuur Cyprus
 3. Autohuur Paphos