• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Santiago

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Santiago voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Santiago

EasyTerra Autohuur Santiago is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Santiago

Autohuur aanbiedingen in Santiago

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Santiago

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Personenbusje
SUV

Autoverhuurbedrijven in Santiago

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Santiago. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Europcar

  8.6 (8200)
  vanaf € 28 / dag
 • Hertz

  8.5 (6938)
  vanaf € 33 / dag
 • Econorent

  8.2 (12)
  vanaf € 36 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (4394)
  Geen tarieven beschikbaar
 • First Car

  8 (607)
  vanaf € 34 / dag
 • Avis

  8 (6025)
  vanaf € 37 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3407)
  vanaf € 37 / dag
 • Budget

  7.7 (9700)
  vanaf € 35 / dag
 • United rent a car

  7.3 (65)
  vanaf € 27 / dag
 • Euro Rent a Car

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.2 (406)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.9 (3374)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  7.8 (5535)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.5 (1948)
  Geen tarieven beschikbaar
 • NÜ Car Rentals

  6.4 (19)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Carwiz rent a car

  7.4 (549)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alamo

  7.5 (8729)
  Geen tarieven beschikbaar

Wanneer een huurauto boeken in Santiago?

Santiago - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is november de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming (Santiago) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is juni de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is juni de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is november de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is februari de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Santiago) is februari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Santiago) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Santiago) is juni de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Santiago) is mei de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Santiago) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Santiago) is oktober de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Oktober is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Santiago - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Santiago) is augustus de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Januari is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Santiago

Als u op zoek bent naar een huurauto in Chili, maar in een andere stad dan Santiago, klik dan door naar de Autoverhuur Chili pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Chili u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Santiago

EasyTerra Autohuur Santiago vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

San Pablo 9900

Informatie locatie voor Santiago

Introductie

Santiago de Chile is de hoofdstad van Chili. Het is het politieke, economische en sociale centrum van het land met een ruim aanbod van musea, evenementen, theaters en restaurants. Door de centrale ligging is het ook een goede uitvalsbasis voor bezoeken aan andere gebieden in Chili.

Bevolking

In het hele stedelijke gebied van de Chileense hoofdstad en omgeving wonen zo’n 5,5 miljoen mensen.

Ligging

Santiago ligt centraal in Chili in een brede en vruchtbare vallei. Aan de oostkant van deze vallei liggen de bergen van de Andes, aan de westkant het Chileense Kustgebergte. Ten oosten van de stad ligt de vulkaan Tupungato (6570 m), op de grens met Argentinië.

Economie

De Chileense economie is de laatste jaren gestaag gegroeid en dat heeft van Santiago een van de modernste steden in Latijns-Amerika gemaakt. Veel multinationals hebben hun regionale hoofdkantoor in de stad en ook is Santiago een belangrijk financieel centrum. Omdat Santiago de hoofdstad is, zorgt de landelijke overheid ook voor veel werkgelegenheid.

Vliegvelden

De luchthaven van Santiago de Chili ligt even ten noordwesten van de stad. Merino Benítez International Airport is uitstekend per huurauto bereikbaar via een van de stadssnelwegen (Costanera Norte of Vespucio Norte). Het kost – buiten de spitstijden – niet meer dan vijftien minuten om van het centrum naar de luchthaven te komen.

Openbaar Vervoer

Santiago heeft een uiterst modern systeem van openbaar vervoer. Allereerst heeft de stad een efficiënt metrosysteem, dat voortdurend verder wordt uitgebreid. Op dit moment zijn er vijf lijnen, waarmee u de meeste wijken in de Chileense hoofdstad snel kunt bereiken. De metrotreinen stoppen om elf uur ’s avonds, maar dan rijden er langs dezelfde routes (maar bovengronds) bussen. Ook het stadsbusvervoer is uiterst modern en efficiënt. Voor alle openbaar vervoer heeft u een zogeheten Bip! kaart nodig. Die kunt u op vele plaatsen kopen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Hoewel Santiago een drukke zaken- en toeristenstad is, zult u er geen moeite hebben met een huurauto uw weg te vinden. De wegen zijn uitstekend en de bewegwijzering is goed. Rond het centrum loopt een ringweg en een deel van de hoofdwegen door het centrum loopt ondergronds, onder de rivier Mapocho.

Het vinden van een vrije parkeerplaats op straat kan wel een probleem zijn, maar gelukkig zijn er in en rond het stadscentrum vele parkeergarages waar u uw huurauto veilig kunt stallen.

Hotels

Er is een enorm aanbod van accommodaties in de Chileense hoofdstad. De budgetcategorie is ruim vertegenwoordigd, maar ook hotels in de middenklasse en luxere onderkomens zijn ruim voorhanden. Wel is Santiago een stad die veel zakenreizigers en in toenemende mate toeristen aantrekt. We raden u daarom aan uw accommodatie in Santiago ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Santiago raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Chilean peso
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  60 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Spaans
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Europcar
 • Hertz
 • Econorent
 • Dollar Rent a Car
 • First Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • United rent a car
 • Euro Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Carwiz rent a car
 • Alamo
 1. Home
 2. Autohuur Chili
 3. Autohuur Santiago