• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Oranjestad

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Oranjestad voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Oranjestad

EasyTerra Autohuur Oranjestad is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Oranjestad

Autohuur aanbiedingen in Oranjestad

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Oranjestad

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Personenbusje
SUV

Autoverhuurbedrijven in Oranjestad

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Oranjestad. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  8.9 (6104)
  vanaf € 46 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (413)
  vanaf € 65 / dag
 • Alamo

  8.3 (8903)
  vanaf € 59 / dag
 • Hertz

  8.2 (7038)
  vanaf € 58 / dag
 • Sixt

  8.1 (3465)
  vanaf € 44 / dag
 • CarVenience Car Rental Aruba

  7.6 (135)
  vanaf € 43 / dag
 • Budget

  7.1 (9810)
  vanaf € 55 / dag
 • Economy Car Rental Aruba

  6.7 (6)
  Geen tarieven beschikbaar
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  vanaf € 37 / dag
 • Royal Car Rental Aruba

  Geen beoordelingen
  vanaf € 44 / dag
 • Enterprise

  8.6 (2004)
  Geen tarieven beschikbaar
 • NÜ Car Rentals

  6.8 (20)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Mex Rent a Car

  3.7 (46)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3693 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Oranjestad?

Oranjestad - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Oranjestad) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is mei de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is mei de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is mei de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is mei de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Oranjestad - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Oranjestad) is november de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Oranjestad

Als u op zoek bent naar een huurauto in Aruba, maar in een andere stad dan Oranjestad, klik dan door naar de Autoverhuur Aruba pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Aruba u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Oranjestad

EasyTerra Autohuur Oranjestad vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Informatie locatie voor Oranjestad

Introductie

Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, werd gebouwd rond Fort Zoutman uit de achttiende eeuw. Dat fort is een van de topattracties van de stad, samen met de Willem III toren en natuurlijk de belastingvrije winkels.

Bevolking

De stad heeft 35.000 inwoners en is daarmee de grootste plaats op het eiland.

Ligging

Oranjestad ligt aan de zuidkust van Aruba, in het westen van het eiland. De baai waaraan de stad ligt, wordt Paardenbaai genoemd omdat vroeger via de haven veel paarden van Aruba naar het naburige Curaçao werden verscheept. Aruba ligt in het Caribisch Gebied, net ten noorden van het schiereiland Falcón dat bij Venezuela hoort.

Economie

De haven van Oranjestad ligt aan een diepe vaargeul en speelt dan ook een belangrijke rol voor de in-, uit- en doorvoer van goederen. Er is vooral handel met landen in Zuid-Amerika en met de Verenigde Staten. Door de nabijheid van olieland Venezuela was olieraffinage lange tijd een pijler van de economie. Die raffinaderijen zijn voor het grootste deel ontmanteld, er is er nog één over: Coastal Oil Company. Het toerisme naar het eiland is de belangrijkste bron van inkomsten. Het is een populaire vakantiebestemming (vooral voor Amerikanen) en in de haven meren veel cruiseschepen aan. Verder is Aruba een financieel centrum, gericht op offshore banking.

Vliegvelden

De luchthaven, Aruba Queen Beatrix International Airport, ligt bijna 3 kilometer ten zuidoosten van Oranjestad. Met een huurauto is het vliegveld gemakkelijk bereikbaar, want de luchthaven ligt pal langs de hoofdweg over het eiland.

Openbaar Vervoer

In de stad zelf en naar de tweede stad van het eiland, San Nicolas, rijden minibusjes. Ook de maatschappij Arubus onderhoudt deze verbinding en verder zijn er lijndiensten naar diverse andere plaatsen op het eiland. De bussen rijden van ’s morgens 04.00 uur tot ’s nachts 01.30 uur.

Verkeer- en Parkeersituatie

De verkeersdrukte in het centrum van Oranjestad is de laatste jaren fors toegenomen. Hoewel het eilandbestuur wel enige verbeteringen heeft aangebracht in de infrastructuur, blijven er verkeersproblemen bestaan in de stad. Vooral bij de zogeheten Free Zone (de belastingvrije zone) kan het erg druk zijn en is het moeilijk een parkeerplaats te vinden voor uw huurauto. Oranjestad is het centrale verkeersknooppunt van Aruba, de hoofdweg van het eiland (weg 1) loopt langs de zuidkant de stad.

Hotels

Aruba is een populair vakantie-eiland en er is dus geen gebrek aan accommodaties. In de hoofdstad zijn vestigingen van internationale hotelketens, maar ook kleine familiehotelletjes. Aan de stranden vindt u voornamelijk vakantieressorts. Aruba trekt zowel in de winter als in de zomer toeristen. Daarom raden we u aan uw hotelkamer op Aruba ruim van tevoren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Oranjestad raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Aruban florin
 • Taal
  Nederlands, (Oosters) Punjabi
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Hertz
 • Sixt
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Budget
 • Economy Car Rental Aruba
 • ACE Rent A Car
 • Royal Car Rental Aruba
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Mex Rent a Car
 1. Home
 2. Autohuur Aruba
 3. Autohuur Oranjestad