• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Salta

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Salta voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Salta

EasyTerra Autohuur Salta is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Salta

Autohuur aanbiedingen in Salta

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Salta

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
SUV

Autoverhuurbedrijven in Salta

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Salta. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Localiza Car Rentals

  8.7 (38)
  vanaf € 38 / dag
 • Hertz

  8.7 (7021)
  vanaf € 37 / dag
 • Europcar

  8.1 (8307)
  vanaf € 44 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (3522)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  8 (3456)
  vanaf € 53 / dag
 • Alamo

  7.8 (8889)
  vanaf € 41 / dag
 • Budget

  7.7 (9798)
  vanaf € 65 / dag
 • Rent a car

  7 (34)
  vanaf € 33 / dag
 • Avis

  7.8 (6096)
  vanaf € 64 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (4472)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.5 (411)
  vanaf € 53 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1995)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Green Motion

  7.7 (1962)
  vanaf € 90 / dag

Wanneer een huurauto boeken in Salta?

Salta - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is april de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is november de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Salta) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is april de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is april de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is april de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is december de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Salta) is januari de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Salta) is maart de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Oktober is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Salta) is april de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Salta) is mei de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Salta) is april de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. December is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Salta - Wanneer goedkoop een bestelbus huren?

Op deze bestemming (Salta) is februari de voordeligste maand om een bestelbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een bestelbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Salta

Als u op zoek bent naar een huurauto in Argentinië, maar in een andere stad dan Salta, klik dan door naar de Autoverhuur Argentinië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Argentinië u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Salta

EasyTerra Autohuur Salta vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Córdob Street 20

Informatie locatie voor Salta

Introductie

Salta is een stad in het noordwesten van Argentinië en de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is een populaire toeristenbestemming door de oude, koloniale architectuur in de stad zelf (onder meer een kathedraal uit de achttiende eeuw) en de schitterende, natuurlijke omgeving. De stad is het vertrekpunt van de “Trein naar de wolken” (Tren a las nubes), die naar het hooggelegen San Antonio de los Cobre rijdt.

Bevolking

De stad heeft bijna 500.000 inwoners.

Ligging

Salta ligt in het noordwesten van Argentinië, aan de voet van het Andesgebergte. De stad ligt in de Lermavallei op 1152 meter hoogte. Ten westen van Salta ligt de San Bernardo heuvel, vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad hebt.

Economie

De stad leeft van het toerisme. Veel mensen worden aangetrokken door de koloniale architectuur en het ruige landschap van de Andes, met niet alleen bergen, maar ook (stuw)meren en rivieren. Heel populair zijn de Valles Calchaquíes en raften op de Río Juramento Verder wordt er in deze regio wijn geproduceerd.

Vliegvelden

De luchthaven van Salta ligt zes kilometer ten zuidoosten van de stad. Het vliegveld is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Vanuit het centrum van de stad volgt u de RA-51. De luchthaven ligt pal langs deze weg en de afslag naar het vliegveld staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Er is uitstekend openbaar busvervoer in Salta. Voor toeristen is er een speciale service, de Bus Turístico Salta. Deze opengewerkte bus rijdt langs alle bezienswaardigheden in en om de stad en u kunt zo vaak in- en uitstappen als u wilt.

Verkeer- en Parkeersituatie

Het centrum van Salta is druk, erg druk. En er mogen dan voorrangsregels bestaan in de Argentijnse verkeerswet, in Salta geldt: het grootste voertuig heeft voorrang. In het centrum van de stad moet u betalen voor parkeren op straat, maar het is vaak moeilijk een vrije plaats te vinden. Het is beter uw huurauto te stallen op een bewaakt parkeerterrein of in een van de parkeergarages.

Buiten de stad zijn de wegen opvallend minder druk en is het heerlijk om met een huurauto de omgeving te verkennen.

Hotels

Er is een enorm aanbod van accommodaties in en rond Salta. De stad heeft maar liefst 15 viersterrenhotels, maar ook in de middenklasse en de budgetcategorie is er een ruim aanbod. Rond de stad kunt u overnachten in lodges bij een meer (voor vissers), of in een oude boerderij. Deze accommodaties liggen afgelegen en als u daarvoor kiest is een huurauto onmisbaar.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Salta raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Argentine peso
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  60 km/h
 • Max snelheid snelweg
  110 km/h
 • Taal
  Spaans, Guarani
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Alamo
 • Budget
 • Rent a car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Green Motion
 1. Home
 2. Autohuur Argentinië
 3. Autohuur Salta