Autohuur Kraków Balice Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Kraków Balice Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders
  • Hertz
  • Thrifty
  • Europcar
  • Budget
  • Avis
  • Alamo

Autohuur Kraków Balice Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Kraków Balice Airport

Kraków Balice Airport in het kort

Kraków Balice Airport ligt 10 kilometer van de stad Kraków in Zuid-Polen. Het is het op één na drukste vliegveld van Polen, alleen Warschau is nog drukker. Kraków verwerkt 3 miljoen passagiers per jaar. Het vliegveld is in 1995 vernoemd naar de Poolse paus en voormalige aartsbisschop van Kraków: Johannes Paulus II. De 2 terminals van Kraków Balice Airport zijn onderling verbonden met een gratis shuttlebus.

Het vliegveld heeft een goede railverbinding met Kraków, treinen vertrekken elk half uur. Verder is de luchthaven uitstekend bereikbaar per auto en bus. Er is geen hotel, maar in de nabije omgeving van Kraków Balice Airport zijn er enkele hotels.

In beide terminals zijn er winkels, restaurants en (snack)bars. In de viprooms vindt u vergaderzalen en diverse zakelijke faciliteiten. Er zijn business lounges die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Draadloos internet is beschikbaar. Overige faciliteiten op de luchthaven zijn: geldautomaten, een wisselkantoor, een postkantoor en een gebedsruimte.

In de luchtvaartindustrie wordt Kraków Balice Airport aangeduid met de afkortingen KRK (IATA airport code) en EPKK (ICAO airport code).

Ga naar de website van Kraków Balice Airport.