Autoverhuur Alghero Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Alghero Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Alghero Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Sardinië
  4. Autohuur Alghero
  5. Alghero Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 111
Matheus De Haas Keddy By Europcar Alghero Airport
“Goede service”

“Goede service. Makkelijk overzicht.”

28-07-2017 06:32
Erwin Hertz Alghero Airport
“Zeer betrouwbaar!”

“Dit was onze 2e reservering voor een huurauto en alles is prima verlopen. Onze reis ging naar Sardinie en we hadden een kleine auto geboekt. Aangekomen op het vliegveld probeerde de medewerker van Hertz ons 20 minuten lang allerlei verzekeringen en upgrades te verkopen (diesel, cabrio, navigatie, etc). Na alles afgewezen te hebben en klaar om onze kleine auto (Fiat 500 en/of Panda) te ontvangen, bleek dat die er niet meer was en kregen we gratis een upgrade naar een Ford Focus Stationwagon 1.5 Diesel incl. navigatie met maar 3000 km op de teller! De net nieuwe auto heeft ons prima vervoerd de hele vakantie. Het inleveren was ook geen probleem. De volgende keer boek ik weer bij EasyTerra!”

26-09-2016 06:59

Locatie informatie voor Alghero Airport

Alghero Airport in het kort

Alghero ligt in het noordwesten van Sardinië. Het vliegveld wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappij Ryanair. Fertilia Aiport, zoals dit vliegveld ook wel wordt genoemd, is goed bereikbaar per bus. Deze speciale shuttlebussen sluiten goed aan op de aankomende en vertrekkende vluchten.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar in Alghero zelf en in Sassari is een ruim aanbod. De meeste hotels liggen langs de stranden. Het winkelaanbod op het vliegveld is beperkt en er zijn enkele (snack)bars. Verder beschikt het vliegveld over de volgende faciliteiten: geldautomaten, een postkantoor en u kunt er goederen laten inpakken. Voor Eerste hulp wendt u zich tot de algemene informatiebalie.

In de luchtvaart industrie wordt Alghero Airport aangeduid met de afkortingen AHO (IATA airport code) en LIEA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Alghero Airport.

Overige autoverhuur locaties in Alghero

Naast de verhuurders van Alghero Airport in Alghero vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Alghero: