Autohuur Alghero Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Alghero Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Om gebruik te kunnen maken van onze site, dient u cookies te ondersteunen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders
  • Hertz
  • Thrifty
  • Europcar
  • Budget
  • Avis
  • Alamo

Autohuur Alghero Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Alghero Airport

Alghero Airport in het kort

Alghero ligt in het noordwesten van Sardinië. Het vliegveld wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappij Ryanair. Fertilia Aiport, zoals dit vliegveld ook wel wordt genoemd, is goed bereikbaar per bus. Deze speciale shuttlebussen sluiten goed aan op de aankomende en vertrekkende vluchten.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar in Alghero zelf en in Sassari is een ruim aanbod. De meeste hotels liggen langs de stranden. Het winkelaanbod op het vliegveld is beperkt en er zijn enkele (snack)bars. Verder beschikt het vliegveld over de volgende faciliteiten: geldautomaten, een postkantoor en u kunt er goederen laten inpakken. Voor Eerste hulp wendt u zich tot de algemene informatiebalie.

In de luchtvaart industrie wordt Alghero Airport aangeduid met de afkortingen AHO (IATA airport code) en LIEA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Alghero Airport.