Autoverhuur Chania Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Chania Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Chania Airport

  1. Home
  2. Autohuur Griekenland
  3. Autohuur Kreta
  4. Autohuur Chania
  5. Chania Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 93
Sophie Hertz Chania Airport
“Prima”

“Prima! Schepe prijzen, goede service.”

18-09-2017 05:46
Douwe De V Alamo Rent a Car Chania Airport
“Zeer vlot alles”

“Meteen opgehaald bij vliegveld en bij klein kantoortje snel een prima auto. Ook terugbrengen ging zeer vlot,borg opgeheven”

13-06-2017 07:36
Jan-pieter Prins Enterprise Chania Airport
“Prima auto prima service”

“Wij hadden gedurende twee weken een auto op Kreta, je wordt opgehaald op de luchthaven en bent na een kwartier op de plek van uitgifte. Anderen geven de sleutel af in de luchthaven, maar dan loop je een kwartier naar de auto. Dus uiteindelijk sjouw je minder met je bagage.”

24-09-2016 13:32

Locatie informatie voor Chania Airport

Chania Airport in het kort

Chania Airport ligt 14 kilometer ten oosten van Chania, op het westelijke gedeelte van Kreta, Griekenland. Het vliegveld wordt ook wel Ionnis Daskologiannis genoemd, naar een Griekse vrijheidstrijder uit de 18e eeuw. Chania Airport verwerkt 1,5 miljoen passagiers per jaar en is daarnaast ook een militaire luchthaven.

De luchthaven is per auto en taxi uitstekend te bereiken. Er is geen railverbinding tussen de luchthaven en Chania. Net buiten de luchthaven stopt af en toe een bus. Er is geen hotel op Chania Airport, maar een paar kilometer verderop zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten.

Er zijn een paar winkels en (snack)bars te vinden. Er zijn geen speciale zakelijke faciliteiten op de luchthaven. In de terminal vindt u een geldautomaat en een eerstehulppost.

In de luchtvaartindustrie wordt Chania Airport aangeduid met de afkortingen CHQ (IATA airport code) en LGSA (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Chania Airport.

Overige autoverhuur locaties in Chania

Naast de verhuurders van Chania Airport in Chania vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Chania: