Autoverhuur Bordeaux Merignac Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Bordeaux Merignac Airport voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bordeaux Merignac Airport

  1. Home
  2. Autohuur Frankrijk
  3. Autohuur Bordeaux
  4. Bordeaux Merignac Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 83
Bart Nanninga Europcar Bordeaux Merignac Airport
“Snel”

“Snel, efficiënt, vriendelijk.”

26-03-2018 19:01
Chris Ouwerkerk Van Daperton Bordeaux Merignac Airport
“snelle en professionele behandeling”

“snelle en professionele behandeling”

21-11-2017 09:10
Steven Visser Europcar Bordeaux Merignac Airport
“Vervelende branche.”

“Easyterra is op zich een prima platform. Wat ik irritant vind, is dat zij zaken blijven doen met malafide partijen zoals Goldcar, die er gewoon maffia praktijken op na houden. Ook irritant is, dat als je denkt dat je via Easyterra allerlei verzekeringen enz dichtgetimmwerd hebt, dat ze je aan de balie toch weer van alles proberen aan te smeren. Wat wel fijn is, dat je nu via de site een pakket hebt met "gerenomeerde" partijen o.i.d. Maar ook daar had ik weer problemen. Het blijft gewoon een hele vervelende branche.”

22-05-2017 07:50

Locatie informatie voor Bordeaux Merignac Airport

Bordeaux Airport in het kort

Aeroport de Bordeaux ligt bij het plaatsje Mérignac, 12 kilometer ten westen van de stad. Er zijn twee terminals die door een gang met elkaar zijn verbonden. De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar per auto en bus. Wanneer men met de trein verder wil reizen zal u eerst de JetBus naar het hoofdstation van Bordeaux moeten nemen.

Op de luchthaven is een beperkt aanbod van winkels en eetgelegenheden. Wel is er een à la carte restaurant met uitzicht over het luchthaventerrein. Er zijn geen vergaderfaciliteiten, maar die zijn wel beschikbaar in enkele grotere hotels rondom het vliegveld. Verder is er een bank, een wisselkantoor en er zijn geldautomaten in Terminal B.

In de luchtvaart industrie wordt Bordeaux Airport aangeduid met de afkortingen BOD (IATA airport code) en LFBD (ICAO airport code).

Link naar officiële website Bordeaux Airport.

Overige autoverhuur locaties in Bordeaux

Naast de verhuurders van Bordeaux Merignac Airport in Bordeaux vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Bordeaux: