• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Friedrichshafen

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Friedrichshafen voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Friedrichshafen

EasyTerra Autohuur Friedrichshafen is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Friedrichshafen

Autohuur aanbiedingen in Friedrichshafen

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Friedrichshafen

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Autoverhuurbedrijven in Friedrichshafen

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Friedrichshafen. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  8.5 (6191)
  vanaf € 42 / dag
 • Europcar

  8.1 (8417)
  vanaf € 33 / dag
 • Budget

  8 (9906)
  vanaf € 26 / dag
 • Sixt

  7.4 (3514)
  vanaf € 44 / dag
 • Hertz

  6.1 (7097)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Alamo

  6.9 (9004)
  vanaf € 33 / dag
 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4522)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.7 (414)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Thrifty

  5.7 (5685)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  8.2 (558)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  7.9 (2032)
  vanaf € 33 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3618)
  vanaf € 36 / dag
 • Flizzr

  8.1 (320)
  vanaf € 42 / dag

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3779 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Friedrichshafen?

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming (Friedrichshafen) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een sportauto huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een sportauto te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een sportauto te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een cabrio huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is maart de voordeligste maand om een cabrio te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Maart is op deze bestemming de meest populaire maand om een cabrio te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Friedrichshafen - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Friedrichshafen) is mei de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Augustus is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Friedrichshafen

Als u op zoek bent naar een huurauto in Duitsland, maar in een andere stad dan Friedrichshafen, klik dan door naar de Autoverhuur Duitsland pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Duitsland u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Friedrichshafen

EasyTerra Autohuur Friedrichshafen vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Informatie locatie voor Friedrichshafen

Introductie

Friedrichshafen werd zwaar gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna opnieuw opgebouwd. Het is dus een vrij moderne stad met als grootste attractie de promenade langs het Bodenmeer. In de stad zelf is de barokke Schlosskirche een bezichtiging waard. Verder is het de geboortestad van de Zeppelin en aan dat luchtschip is een museum gewijd.

Bevolking

De stad heeft bijna 60.000 inwoners.

Ligging

Friedrichshafen ligt in het uiterste zuiden van Duitsland aan de noordoever van het Bodenmeer met aan de overkant van dat meer Zwitserland en Oostenrijk. De directe omgeving van de stad is vrij vlak, maar de heuvelachtige Allgäu ligt ten noordoosten van Friedrichshafen.

Economie

Luchthavenindustrie speelde een belangrijke rol in de lokale economie. De Zeppelin werd in Friedrichshafen gefabriceerd. Tegenwoordig zijn er alleen nog kleine modellen van dit roemruchte luchtschip, waarmee toeristische tochten kunnen worden gemaakt. Verder worden er machines voor de scheepvaart in Friedrichshafen gemaakt en draagt toerisme in belangrijke mate bij aan de inkomsten van de stad. Ook worden er grote congressen en tentoonstellingen gehouden.

Vliegvelden

Friedrichshafen Airport ligt bijna 5 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar: vanuit het centrum van Friedrichshafen volgt u de Paulinenstrasse die overgaat in de Ravensburgerstrasse die langs het vliegveld loopt. De afslag naar de luchthaventerminal staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Van het centrale busstation voor het treinstation vertrekken diverse bussen naar bestemmingen zowel in als buiten Friedrichshafen (onder meer naar Überlingen en Meersburg). In het weekend rijden er nachtbussen. Verder is er een veerverbinding met Romanshorn in Zwitserland. Er zijn ook bootverbindingen met andere plaatsen rond het Bodenmeer.

Verkeer- en Parkeersituatie

Gedurende het hoogseizoen (in de zomer) kunnen de wegen in en rond Friedrichshafen vrij druk zijn. Vooral op de B31 (Lindau-Friedrichshafen-Immenstadt-Hagnau-Meersburg-Überlingen) ontstaan vaak files. In de zomermaanden is het dan ook niet gemakkelijk een vrije parkeerplaats op straat te vinden. In en rond het centrum van de stad zijn diverse parkeergarages waar u uw huurauto kunt stallen, onder meer direct aan het meer bij het Graf-Zeppelin-Haus, in het Parkhaus am See en het Parkhaus am Marktkauf Hafenbahnhof. Ten oosten van de haven is een grote parkeerplaats.

Hotels

Er is een goed aanbod van accommodaties in Friedrichshafen, de meeste zijn typisch Zuid-Duitse familiehotels. Verder is er een stadscamping, CAP Rotach Camping, en ligt er een camping in het oostelijke stadsdeel Fischbach.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Friedrichshafen raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Euro
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  100 km/h
 • Taal
  Duits
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Sixt
 • Hertz
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Global Rent a Car
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Buchbinder
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 1. Home
 2. Autohuur Duitsland
 3. Autohuur Friedrichshafen