• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Sarajevo

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Sarajevo voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Sarajevo

EasyTerra Autohuur Sarajevo is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Sarajevo

Autohuur aanbiedingen in Sarajevo

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Sarajevo

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV

Autoverhuurbedrijven in Sarajevo

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Sarajevo. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Sixt

  8.7 (3446)
  vanaf € 22 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1990)
  vanaf € 25 / dag
 • Alamo

  8.5 (8869)
  vanaf € 22 / dag
 • Avis

  8.4 (6084)
  vanaf € 18 / dag
 • Budget

  8.2 (9782)
  vanaf € 18 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.1 (147)
  vanaf € 19 / dag
 • Thrifty

  8.1 (5603)
  vanaf € 39 / dag
 • Europcar

  8 (8288)
  vanaf € 22 / dag
 • Green Motion

  7.7 (1957)
  vanaf € 15 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.6 (560)
  vanaf € 18 / dag
 • Nur Rent a car

  7.2 (19)
  vanaf € 14 / dag
 • Euro Rent a Car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 26 / dag
 • Kapitals rent a car

  Geen beoordelingen
  vanaf € 43 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • National Car Rental

  8.5 (408)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Payless Car Rental

  6.7 (492)
  vanaf € 12 / dag
 • InterRent

  6.5 (5827)
  Geen tarieven beschikbaar
 • SurPrice car rentals

  5 (532)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Goldcar Key'n Go

  7.6 (135)
  Geen tarieven beschikbaar
 • OtoQ

  Geen beoordelingen
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3667 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Sarajevo?

Sarajevo - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming (Sarajevo) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. April is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is oktober de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is februari de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Sarajevo - Wanneer goedkoop een sedan huren?

Op deze bestemming (Sarajevo) is mei de voordeligste maand om een sedan te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Mei is op deze bestemming de meest populaire maand om een sedan te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Sarajevo

Als u op zoek bent naar een huurauto in Bosnië-Herzegovina, maar in een andere stad dan Sarajevo, klik dan door naar de Autoverhuur Bosnië-Herzegovina pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Bosnië-Herzegovina u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Sarajevo

EasyTerra Autohuur Sarajevo vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Kralja Tvrtka 17

Informatie locatie voor Sarajevo

Introductie

Sarajevo is de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina en historisch gezien een van de meest interessante Europese steden. Het is de ontmoetingsplaats van beschavingen, waar oosters-orthodoxen, katholieken, moslims en joden al eeuwen naast elkaar leven. De stad heeft zich grotendeels hersteld van de oorlogen na het uiteenvallen van Joegoslavië en Bosniërs, Kroaten en Serviërs leven er in redelijke harmonie met elkaar.

Bevolking

De stad heeft ruim 300.000 inwoners.

Ligging

Sarajevo ligt centraal in het driehoekige Bosnië en Herzegovina. De stad is gebouwd in een vallei op vijfhonderd meter hoogte en omgeven door bergen, met als hoogste top de Treskavica (2088 m). De rivier de Miljacka loopt dwars door de stad, van oost naar west.

Economie

Tijdens de communistische jaren was er veel zware industrie in Sarajevo, maar slechts enkele van die bedrijven hebben weten te overleven. De industrie levert nu vooral tabaksproducten, meubels, auto-onderdelen en communicatieapparatuur. Verder zorgt zowel de landelijke als de lokale overheid voor werkgelegenheid.

Toerisme is van groot belang voor de stad. In de zomermaanden komen er veel bezoekers om de historie van de stad op te snuiven, in de wintermaanden zijn de skipistes in de omgeving in trek.

Vliegvelden

Het vliegveld van Sarajevo ligt zes kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum, in de voorstad Butmir. Sarajevo Airport is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Langs de hoofdweg dwars door de stad staat de route naar de luchthaven aangegeven.

Openbaar Vervoer

Er is goed openbaar vervoer in Sarajevo. Rond het centrum van de stad rijdt een tram en verder zijn er (trolley)bussen naar de buitenwijken.

Verkeer- en Parkeersituatie

Sarajevo heeft een duidelijk stratenplan, maar de bewegwijzering is schaars. Als u met een huurauto de stad wilt verkennen kunt u het beste een goede stadsplattegrond aanschaffen. In het centrum van de stad moet u betalen voor parkeren op straat. Er zijn diverse parkeerterreinen en – garages waar u uw huurauto kunt stallen.

Hotels

Er is een redelijk aanbod van hostels, pensions en hotels in Sarajevo. Het aanbod van particuliere kamers is enorm, maar die kunnen soms moeilijk te vinden zijn. Bij het oude centrum zijn diverse bureaus die u daarbij kunnen helpen. Sarajevo wordt weer steeds meer door toeristen bezocht. We raden u daarom aan uw accommodatie van tevoren te reserveren, zeker als u in de zomermaanden naar Sarajevo wilt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Sarajevo raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Bosnia and Herzegovina convertible mark
 • Rijrichting
  Rechts
 • Max snelheid in de stad
  50 km/h
 • Max snelheid snelweg
  80 km/h
 • Taal
  Bosnisch, Kroatisch, Servisch
 • Populaire autoklasse
  Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Sixt
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Autounion Car Rental
 • Thrifty
 • Europcar
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Nur Rent a car
 • Euro Rent a Car
 • Kapitals rent a car
 • Global Rent a Car
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Goldcar Key'n Go
 • OtoQ