• Klantbeoordelingen 8.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Bridgetown

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Bridgetown voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Profiteer nu van onze wereldwijde promotie!
Tot 20% korting op een ruime selectie van leveranciers.
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Bridgetown

EasyTerra Autohuur Bridgetown is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Populaire verhuurlocaties

Onderstaande verhuurlocaties zijn de meest populaire om een auto te huren in Bridgetown

Autohuur aanbiedingen in Bridgetown

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Bridgetown

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV

Autoverhuurbedrijven in Bridgetown

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Bridgetown. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Alamo

  8.9 (8848)
  vanaf € 55 / dag
 • Drive-A-Matic Car Rentals

  8.3 (20)
  vanaf € 30 / dag
 • Europcar

  7.2 (8274)
  vanaf € 54 / dag
 • Stoutes Car Rental

  5.9 (9)
  vanaf € 34 / dag
 • Avis

  8.1 (6078)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  7.7 (6996)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  8.1 (3436)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  8.5 (1983)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Autounion Car Rental

  7.9 (145)
  vanaf € 47 / dag
 • ACE Rent A Car

  5.4 (16)
  Geen tarieven beschikbaar

Recente reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.5/10 uit 3651 beoordelingen

Wanneer een huurauto boeken in Bridgetown?

Bridgetown - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming (Bridgetown) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is oktober de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is juli de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is mei de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Bridgetown - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Bridgetown) is september de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuurders in en rond Bridgetown

Als u op zoek bent naar een huurauto in Barbados, maar in een andere stad dan Bridgetown, klik dan door naar de Autoverhuur Barbados pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Barbados u een auto huren wilt.

Autoverhuur locaties in Bridgetown

EasyTerra Autohuur Bridgetown vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Kirtons

Informatie locatie voor Bridgetown

Introductie

Bridgetown is de hoofdstad van Barbados, het meest oostelijk gelegen eiland van het Caribisch Gebied. In de haven meren veel cruiseschepen aan, niet in de laatste plaats om de belastingvrije winkels in Bridgetown. Ook liggen er in de haven veel luxe jachten en catamarans. Toen de Britten er arriveerden in 1628 troffen ze er een brug aan over de rivier, gebouwd door de oorspronkelijke bewoners van het eiland. Vandaar dat de stad Bridgetown werd gedoopt.

Bevolking

In het hele stedelijke gebied van Bridgetown wonen bijna 100.000 mensen.

Ligging

De stad ligt in het zuidwesten van Barbados aan de Careenage River, een natuurlijke haven die uitmondt in de Carlisle Bay. De Careenage wordt gevoed door de Constitution River, maar alleen in de regentijd. In de droge tijd stroomt er nauwelijks of geen water door de rivierbedding.

Economie

Barbados en dus ook de hoofdstad Bridgetown leunt zwaar op de export van suiker, rum en melasse. Verder is het toerisme van groot belang en zijn er in de stad veel zogeheten offshore bedrijven actief.

Vliegvelden

De luchthaven van Barbados heet officieel Grantley Adams International Airport en ligt tien kilometer ten oost-zuidoosten van Bridgetown, bij het plaatsje Seawell. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar via de Tom Adams Highway. De route en de afslag naar de luchthaven staan op deze weg goed aangegeven.

Openbaar Vervoer

Bridgetown heeft goed openbaar vervoer in de vorm van stadsbussen. Ook rijden er bussen vanuit de hoofdstad naar diverse andere bestemmingen op Barbados. Er zijn twee busterminals: in het noorden van de stad bij de Cheapside Market en bij het stadscentrum, waar bussen naar en van het zuidelijke deel van het eiland aankomen en vertrekken. Toch zijn niet alle toeristische bezienswaardigheden per bus bereikbaar. In dat geval kunt u kiezen voor de ‘route taxi’s’ die net als de bussen een vaste route hebben, maar naar veel meer bestemmingen rijden.

Verkeer- en Parkeersituatie

Bridgetown is een kleine, maar erg drukke stad waar op veel straten eenrichtingverkeer geldt. Daardoor kan het lastig zijn uw weg te vinden in de hoofdstad van Barbados. Parkeren is geen probleem, maar u kunt uw huurauto het beste stallen op een van de bewaakte parkeerterreinen, niet op straat.

Hotels

De hoofdstad van Barbados heeft geen groot aanbod van accommodaties en wat er is, is soms van twijfelachtige kwaliteit. De meeste toeristen verblijven in een van de badplaatsen aan de zuidkust of in de vakantieressorts aan de westkust, zoals bij Speightstown en Holetown.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bridgetown raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

 • Valuta
  Barbadian dollar
 • Rijrichting
  Links
 • Max snelheid in de stad
  80 km/h
 • Max snelheid snelweg
  80 km/h
 • Taal
  Engels
 • Populaire autoklasse
  Mini

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
 • Alamo
 • Drive-A-Matic Car Rentals
 • Europcar
 • Stoutes Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Sixt
 • Enterprise
 • Autounion Car Rental
 • ACE Rent A Car
 1. Home
 2. Autohuur Barbados
 3. Autohuur Bridgetown