Gratis telefoonnummer:
0800-26065
Autohuur Alghero Airport Car rental Alghero Airport Mietwagen Alghero Flughafen Autohuur Alghero Airport Biluthyrning Alghero Airport Location de voitures Aéroport d'Alghero-Fertilia Alquiler de coches Aeropuerto de Alghero Autonoleggio Aeroporto di Alghero Billeje Alghero Lufthavn Bilutleie Alghero Lufthavn Autovuokraamo Algheron lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Alghero Wypożyczalnia samochodów Alghero Lotnisko Autovermietung Alghero Flughafen Mietauto Alghero Flughafen
Autohuur Alghero Airport

Autohuur Alghero Airport

Home > Autohuur Italië > Autohuur Alghero

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Ons systeem vergelijkt voor u de gangbare huurprijzen van de bekendste autoverhuurbedrijven en biedt u als klant steeds een zeer gunstig tarief voor het boeken van uw huurwagen.

Waar wil u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wil u uw huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
 
Zoek
Ruime keuze, bekende merken. Vergelijk en bespaar!

"Ik heb al meerdere keren een auto gehuurd via EasyTerra, in verschillende landen. Ik heb altijd goede ervaringen gehad."

Daan Devos
Asse, België

Overige locaties in Alghero

Naast Alghero Airport als autoverhuur locatie, vergelijkt EasyTerra Autohuur Alghero ook de prijzen van autoverhuurbedrijven op de volgende verhuur locaties in Alghero:

Verhuurkantoren in de stad


Informatie over Alghero Airport

Autoverhuur Alghero Airport
Autoverhuur Alghero Airport (AHO)

Alghero Airport in het kort

Alghero ligt in het noordwesten van Sardinië. Het vliegveld wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappij Ryanair. Fertilia Aiport, zoals dit vliegveld ook wel wordt genoemd, is goed bereikbaar per bus. Deze speciale shuttlebussen sluiten goed aan op de aankomende en vertrekkende vluchten.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar in Alghero zelf en in Sassari is een ruim aanbod. De meeste hotels liggen langs de stranden. Het winkelaanbod op het vliegveld is beperkt en er zijn enkele (snack)bars. Verder beschikt het vliegveld over de volgende faciliteiten: geldautomaten, een postkantoor en u kunt er goederen laten inpakken. Voor Eerste hulp wendt u zich tot de algemene informatiebalie.

In de luchtvaart industrie wordt Alghero Airport aangeduid met de afkortingen AHO (IATA airport code) en LIEA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Alghero Airport.