• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Thailand

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken de aanbiedingen van autoverhuurders in Thailand voor u.

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
  • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autoverhuur Thailand

EasyTerra Autohuur Thailand is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij ons kunt boeken.

Autohuur aanbiedingen in Thailand

Of je nu op zoek bent naar een kleine huurauto of een stationwagon voor het hele gezin. Wij hebben altijd een geschikte auto voor de laagste prijs. Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons aanbod in Thailand

Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Stationwagon
Personenbusje
SUV
Elektrisch

Wanneer een huurauto boeken in Thailand

Thailand - Wanneer goedkoop een mini klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een auto uit de mini klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de mini klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een economy klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een auto uit de economy klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming (Thailand) de meest populaire maand om een auto uit de economy klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een compact klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een auto uit de compact klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de compact klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een intermediate klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een auto uit de intermediate klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de intermediate klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een standaard klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een auto uit de standaard klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de standaard klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een fullsize klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een auto uit de fullsize klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de fullsize klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een luxury klasse auto huren?

Op deze bestemming (Thailand) is november de voordeligste maand om een auto uit de luxury klasse te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een auto uit de luxury klasse te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een stationwagon huren?

Op deze bestemming (Thailand) is april de voordeligste maand om een stationwagon te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een stationwagon te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een SUV huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een SUV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een SUV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een MPV huren?

Op deze bestemming (Thailand) is september de voordeligste maand om een MPV te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Juli is op deze bestemming de meest populaire maand om een MPV te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Thailand - Wanneer goedkoop een personenbus huren?

Op deze bestemming (Thailand) is mei de voordeligste maand om een personenbus te huren. Je betaalt dan gemiddeld /dag. De rest van het jaar betaal je hier gemiddeld zo’n /dag voor. Februari is op deze bestemming de meest populaire maand om een personenbus te huren, gemiddeld betaal je dan zo’n /dag. Wij raden je in ieder geval aan nooit te lang te wachten met boeken van je huurauto. Boek je last minute dan is het aanbod kleiner en betaal je waarschijnlijk meer.

Autoverhuur Thailand

Informatie locatie voor Thailand

Thailand ontdek je het beste met een huurauto. EasyTerra Autohuur heeft ruim 15 ophaallocaties in Thailand. Zo is er altijd wel een ophaallocatie in de buurt van jouw bestemming.

Introductie

Thailand is een van de populaire toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië. Bangkok is de hoofdstad van Thailand. De stad telt meer dan acht miljoen inwoners en is daarmee tevens de grootste stad van het land. Het is er dan ook een drukte van jewelste. Wie zich hierdoor niet laat ontmoedigen kan de dagen vullen met bezoekjes aan het koninklijk paleis, verschillende tempels en China Town.

Buiten de stad biedt het lange kustgebied volop mogelijkheden om te genieten van zon, zee en strand. De palmbomen langs de uitgestrekte witte stranden maken het plaatje af. Phuket is een van de meest geliefde plekken voor strandvakanties. Het tropisch schiereiland heeft niet voor niets de bijnaam 'Parel van het Zuiden' gekregen. Wie naar Thailand reist kan naast luieren aan de zee en ronddolen in het grote Bangkok, vele bezienswaardigheden bezoeken en een prachtige natuur bewonderen in een tropisch klimaat. Zo bevindt zich op een berg bij Chiang Mai een eeuwenoude tempel Wat Doi Suthep en groeit er op het eiland Ko Chang een regenwoud waarin natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Het is niet verwonderlijk dat de Thaise economie voor een groot gedeelte op het toerisme draait. Tegelijkertijd zorgt de snelgroeiende economie voor grote veranderingen. De globalisering laat echter niet alleen Westerse sporen achter in de Thaise samenleving. De typische kruiden en smaken uit de Thaise keuken zijn inmiddels doorgedrongen tot in veel van de Westerse huishoudens.

Geschiedenis

Het gebied dat tegenwoordig onderdeel is van Thailand, werd al vijfhonderd duizend jaar geleden bewoond. De meest bekende prehistorische opgraving in Thailand bevindt zich in Ban Chiang. De voorwerpen die hier gevonden zijn, dateren van rond de 1500 jaar voor Christus. De mensen verbouwden rond die tijd al rijst, een gewas dat tot op de dag van vandaag overal in Thailand op de rijstvelden groeit.

De geschiedenis van Thailand begint wanneer de Thai, vanuit China naar zuidoost Azië trekken. Deze grote trek vond plaats ongeveer in de tiende eeuw van onze jaartelling. In de periode voorafgaand aan deze migratie bewoonden de Mon, de Khmer en de Malay het gebied. Hun koninkrijken bedreigden de nieuwe Thaise staat continu, maar zouden de gevestigde Thaise macht nooit meer doen verdwijnen.

De eerste twee rijken die gesticht werden waren die van de Sukhothai en de Ayutthaya. Het rijk van de Sukhothai bestond van 1238 tot 1438. De oude hoofdstad, op zo'n twaalf kilometer buiten het huidige New Sukhothai, ligt nog altijd te wachten op hedendaagse bewonderaars . Vandaag de dag vormen de ruïnes een historisch park en een toeristische trekpleister.

Het Ayutthaya koninkrijk bestond in de periode tussen 1351 en 1767. De hoofdstad Ayutthaya deed het vervallen Sukhothai in de schaduw verdwijnen. Het rijk breidde zich uit over een periode van vier eeuwen en vormde de nieuwe staat Siam. Het tegenwoordige Thailand heeft ruwweg dezelfde grenzen als het vroegere Siam.

De toenmalige koning Ramathibodi wilde eenheid creëren in zijn rijk en trof verschillende maatregelen om dit te bewerkstelligen. Zo verhief hij in 1350 het theravada boeddhisme tot staatsgodsdienst en trok monniken aan vanuit Ceylon om het nieuwe geloof bekend te maken onder zijn onderdanen. Daarnaast stelde hij nieuwe wetten op, op basis van hindoe wetteksten. Deze wetten bleven tot eind negentiende eeuw van kracht.

Aan het einde van de veertiende eeuw was het rijk het machtigste in Indochina. Ondanks de pogingen om eenheid te bewerkstelligen, bleef het Thaise koninkrijk verdeeld in provincies met eigen besturen en vorsten. Het kostte de koning aanzienlijke inspanning om het rijk bijeen te houden.

In 1767 viel Birma Ayutthaya binnen. De regering werd gedwongen zich terug te trekken naar Thon Buri, een plaats dicht bij het huidige Bangkok. De oude hoofdstad werd geplunderd en weinig bleef overeind.

Een van de generaals uit die tijd, Taksin genaamd, herenigde het Thaise rijk in 1769. Hij verklaarde zichzelf tot koning. Zijn koningschap duurde echter niet lang. Hij raakte psychisch gestoord, werd gevangen genomen en uiteindelijk gedood in 1782.

In datzelfde jaar volgde Generaal Chakri de geëxecuteerde Taksin op en werd Koning Rama I. Zo ontstond de Chakri dynastie. Rama I stichtte zijn nieuwe hoofdstad Bangkok aan de Chao Phraya rivier. De naam van de stad veranderde hij in Krung Thep. In het Westen is men de oude naam echter blijven gebruiken. Daarna verdreef Koning Rama I de Birmese bezetters uit Siam.

De opvolgers van Rama I maakten zich voornamelijk bezorgd over de Europese kolonisten, omdat ze om hen heen zagen hoe buurlanden onder Westerse heerschappij kwamen. Siam zou uiteindelijk het enige land zijn dat onder de Europese kolonisatie uitkwam. In 1939 werd Siam dan ook omgedoopt tot Thailand, wat 'vrije staat' betekent.

In 1932 had er een staatgreep plaatsgevonden in het rijk. Hierdoor veranderde de absolute monarchie in een constitutionele. In praktijk volgden vanaf die tijd tot in 2006 een aantal militaire regimes elkaar op en regeerden het rijk. De koning behield al die tijd zijn troon, maar vervulde nog nauwelijks een functie.

In 1941 viel Thailand Frans Indochina binnen. Dit was het begin van de Frans-Thaise oorlog, waarin Thailand gebied terug wilde veroveren dat het ooit had bezeten. Japan bemoeide zich uiteindelijk met het conflict en zorgde er uiteindelijk voor dat de Fransen hun claim op het gebied opgaven.

Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak, besloot Thailand Japan te steunen. Samen streden ze tegen de geallieerden. Na deze oorlog stemde Thailand ermee in om de heroverde gebieden aan Frankrijk terug te geven in ruil voor een lidmaatschap van de Verenigde Naties.

Vanaf de jaren zestig tot ver in de jaren tachtig waren communistische guerrillastrijders actief in Thailand. Rondom het land vielen andere rijken in handen van de communisten, maar Thailand weerstond deze nieuwe ideologie.

Na 1973 taande de macht van de militairen in de Thaise regering. De laatste junta werd omver geworpen in 2006. Sindsdien heeft Thailand een democratische regering.

Samenleving en cultuur

De Thaise bevolking is meer dan 65 miljoen mensen groot. In het land woont een betrekkelijk grote groep Chinezen. Velen zijn in de loop der tijd opgenomen in de samenleving. Andere belangrijke etnische groepen zijn de Maleisiërs, de Mon en de Khmer. De Maleisiërs wonen helemaal in het uiterste zuiden van het land. In de heuvels wonen ook nog verschillende stammen.

Thailand is een land dat een uitgesproken sociale hiërarchie kent. Respect voor ouderen is zeer belangrijk. De verering van voorouders is tevens wijd verspreid onder de bevolking. De inwoners van Thailand hebben daarnaast een groot besef van gastvrijheid. Ook vrijgevigheid zit in de aard van de Thai.

De Thaise cultuur ondergaat snel veranderingen vanwege de globalisering van de wereld. Enkele Thaise taboes die nog wel altijd gelden zijn bijvoorbeeld het aanraken van iemands hoofd, iets aanduiden met de voet of over voedsel of personen heen stappen. Het hoofd is het meest heilig aan iemands lichaam. De voeten worden beschouwd als zeer onrein. Op deze manier komen deze gebruiken in de samenleving tot stand.

De Thaise taal kan grofweg ingedeeld worden in vier groepen, ingedeeld naar regio van herkomst. Zo wordt er Centraal-Thais, Noord-Thais, Zuid-Thais en Noordoost-Thais gesproken. Deze laatste taal wordt ook Isan genoemd. Het Centraal-Thais spreekt men tegenwoordig eigenlijk overal, naast het eigen dialect. Het Thais kent zijn eigen alfabet. Engels is de tweede taal en wordt overal onderwezen. Toch beheerst lang niet iedere Thai het Engels.

Zo'n 95 procent van de Thaise bevolking is theravada boeddhist. Bijna alle Thai van de overige vijf procent zijn moslim. De moslims leven vaak in aparte gemeenschappen bij elkaar. De grootste concentratie moslims vindt men in het zuiden, onder de Maleisiërs. Iets meer dan een halve procent van de Thai is christen. Daarnaast zijn er kleine gemeenschappen sikhs en een handjevol hindoes. Vanaf de zeventiende eeuw woont er ook een kleine groep joden in het land.

Politieke situatie

Thailand heeft een parlementaire constitutionele monarchie. Het staatshoofd is Koning Rama IX. Hij is een van de koningen uit de Chakri-dynastie, wiens koningen sinds 1782 op de troon zitten. Koning Rama IX is bijzonder populair onder de Thaise bevolking. Sommige Thai vereren hun koning nagenoeg als godheid.

De regeringsleider is Minister-president Samak Sundaravej. Sinds februari 2008 leidt hij de regering die bestaat uit zes partijen. Samak Sundaravej is tevens de leider van de grootste partij in Thailand, de Peoples Power Party (PPP).

Sinds 1932 kent men in Thailand algemeen kiesrecht. Thailand is lid van de Verenigde Naties.

Economie

Thailand is een 'Newly Industrialised Country'. Met de NIC's worden de snelgroeiende economieën bedoeld in Azië. Het land heeft tevens een vrijemarkteconomie. Belangrijke exportproducten zijn onder andere rijst, textiel en sieraden. Meer dan de helft van het land wordt gebruikt voor het verbouwen van rijst. Andere belangrijke landbouwproducten zijn suikerriet, katoen en sojabonen. Bijna de helft van de beroepsbevolking vindt werk in de landbouw en visserij.

De belangrijkste sector van de economie is de particuliere sector. Toerisme groeit in Thailand en steeds meer mensen verdienen direct of indirect geld aan de vele bezoekers.

In 1993 werd door Thailand, Indonesië, Singapore, Maleisië, de Filipijnen en Brunei, de ASEAN Free Trade Area opgericht.

In Thailand betaalt men met de Baht.

Geografie en klimaat

Thailand is 514 duizend vierkante kilometer groot. Het land wordt begrensd door Cambodja, Laos, Maleisië en Myanmar. Het kustgebied van Thailand is ook zeer uitgebreid. Aan het land grenzen de Golf van Thailand, de Andamanse Zee en de Indische Oceaan. In de zeeën, voor de kust van Thailand liggen talloze kleine eilandjes.

In het noorden van Thailand ligt een groot berggebied dat voor een groot deel gebost is. De hoogste berg van Thailand is de Doi Inthanon met 2590 meter. In de bergen wonen verschillende bergvolkeren.

Het Khorat Plateau ligt in het noordoosten op zo'n 250 meter boven zeeniveau. Het plateau wordt ook wel de Huilende Vlakte genoemd, omdat delen ervan zeer onvruchtbaar zijn.

Meer naar het zuiden gelegen is het rivierengebied. Bangkok ligt aan een van de rivieren, de Chao Phraya die uitmondt in de Golf van Thailand.

Het uiterste zuiden van het land ligt op het schiereiland Malakka. De smalle strook land bestaat uit een bergketen die begroeid is met tropische regenwouden.

Toeristen komen natuurlijk ook naar Thailand vanwege de mooie standen, de zee en de palmbomen. Bekende badplaatsen zijn Phuket, Pattaya en Hua Hin.

Thailand heeft een moessonklimaat. Dit klimaat is tropisch en kent zijn droge en natte periodes. Het natte seizoen wordt moesson genoemd. Van half mei tot aan september is het regenachtig, warm en bewolkt in Thailand. Vanaf november tot half maart brengt de noordoostelijke wind droge en koele lucht naar het land.

Verkeer en infrastructuur

In Thailand rijdt men aan de linkerkant van de weg. De kwaliteit van de wegen verschilt sterk van gebied tot gebied. Er zijn vier voorname snelwegen door het land. Ze gaan naar het noorden, het oosten, het noordoosten en het zuiden. Alle wegen leiden naar Bangkok. Soms moet er tol betaald worden voor een snelweg. De maximum snelheid binnen de bebouwde kom is zestig km/u. Buiten de bebouwde kom mag men tachtig rijden. Op de verhoogde snelwegen is de maximum snelheid honderd km/u.

Bussen rijden snel. Bovendien zijn ze efficiënt en betrouwbaar.

Reizen per trein in Thailand is, afgezien van de traagheid waarmee het gaat, zeer comfortabel. De trein geeft uitstekend de gelegenheid om het platteland op het gemak te bekijken. Er zijn drie klassen. De voornaamste spoorlijnen gaan van noord naar zuid en van noordoost naar het oosten.

Wie over de rivier wil reizen neemt de reua haang yao: de lange-staart boot. Ze kunnen vrij snel varen en zijn een leuk transportmiddel.

Vanaf Bangkok International Airport, dertig kilometer ten oosten van de hoofdstad, kan men vliegen op internationale bestemmingen. Andere binnenlandse bestemmingen zijn Chiang Mai Airport, Samui Island Airport, nabij de stad Ko Samui en Phuket Airport. Vanaf de vliegvelden van deze steden kan men ook binnenlandse vluchten nemen.

Eten en drinken

Inmiddels is de Thaise keuken over de gehele Westerse wereld verspreid. In de gerechten worden zoet, pittig, zuur, bitter en zout als voornaamste smaken met elkaar gecombineerd. Essentiële ingrediënten zijn knoflook, citroengras en vissaus. De specifieke smaak komt grotendeels door de toepassing van kerries in het eten. Kerries, of curry's zijn mengsels van verschillende kruiden. Veel Thaise gerechten worden klaar gemaakt in de wok. Wokken kost weinig tijd en groenten behouden er hun smaak en knapperigheid door.

Rijst vormt de basis van veel Thaise gerechten, maar ook noedels vervullen deze rol.

'Mehkong', de Thaise variant op de whiskey, wordt ook van rijst gemaakt. Vaak drinken Thai de Mehkong bij het eten.

Tijdzones

In Thailand staat de tijd genoteerd op GMT/UTC+ 7.

Accommodatie

Alleen in de toeristische plaatsen en in de grote steden van Thailand vindt men luxe hotels. De Chinese Thai runnen veelal goede hotels die aan gezelligheid inboeten, maar zeker comfortabel zijn.

In Thailand kunnen reizigers terecht in de guesthouses en jeugdherbergen, die zelfs zeer sfeervol kunnen zijn. Vaak bieden grotere plaatsen deze vorm van accommodatie.

Kampeerders kunnen zelfs met hun tent terecht in Thailand. In de natuurparken kan men tenten huren of de eigen tent opzetten. Thailand heeft verder geen campings en kamperen buiten de parken is erg ongebruikelijk.

Externe bronnen

Voor meer informatie over Thailand raden wij u, naast zoeken met Google, de volgende bronnen aan:

Praktische informatie

  • Valuta
    Thai baht
  • Rijrichting
    Links
  • Max snelheid in de stad
    80 km/h
  • Max snelheid snelweg
    90 km/h
  • Taal
    Thais
  • Populaire autoklasse
    Economy

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de faq pagina. Of neem contact met ons op.

Is EasyTerra Autohuur de goedkoopste?

Ja, wij hebben laagste prijsgarantie en doordat we aanbieders vergelijken kunnen we je altijd de scherpste tarieven aanbieden.

Wat heb ik nodig als ik mijn huurauto ophaal?

De voucher, je paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk dat je een rijbewijs en creditcard bij je hebt die beide op naam van de hoofdbestuurder staan. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard zal blokkeren voor onder andere de borg. Hiervoor heb je de pincode van je creditcard nodig. Indien je rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees) dan moet je ook een vertaling hiervan bij je hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er nog additionele kosten?

In principe zijn al onze tarieven inclusief. Mochten er toch nog additionele kosten van toepassing zijn, dan zal onze reserveringsafdeling u hierover van te voren inlichten. Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde (minimaal 48 uur van tevoren) uw boeking annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Ook de allriskverzekering en de diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen inbegrepen in onze tarieven.

Wat is het Worry-Free label?

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico (of dekking eigen risico), een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de selectie een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct annuleren via “mijn account”. Indien de wijziging of annulering op korte termijn is (binnen 48 uur) raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Voor last- minute boekingen, (ophalen in de volgende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt EasyTerra Autohuur op deze locatie?
  • Thai Rent A Car
  • Drive Hellas
  • Budget
  • Hertz
  • Drive On Holidays
  • Sixt
  • Avis
  • Keddy By Europcar
  • National Car Rental
  • Europcar
  • Thrifty
  1. Home
  2. Autohuur Thailand